Dostava Naročnikom zagotavljamo celovito podporo vsem informacijskim funkcijam in procesom.

  • Dostava

Dostava

Dostava s strani Gigatron d.o.o. je možna. Stroški se zaračunavajo glede na odločitev stranke, kjer je navedeno. Pošiljanje se lahko izvede preko  Pošte Slovenije ali kurirske službe GLS.

Za vsa naročila do 13h se bo trgovec potrudil, da bodo odpremljena še isti dan, če bo blago na zalogi. V primeru, ko blaga ni na zalogi je dobavni rok do 30 dni, razen če je dogovor drugačen. V primeru, da izdelki niso na zalogi vas bomo obvestili o nameravanem roku dostave.

Dostava se izvrši na naslov, ki ste ga navedli ob prijavi ali naročilu. Dostava se vrši v dopoldanskem času, zato vam priporočamo, da navedete naslov kjer ste dosegljivi dopoldan (npr: delovno mesto). V primeru, da ob dostavi niste na navedenem naslovu vam dostavna služba pusti obvestilo in pošiljko lahko prevzamete na pošti.

Priporočamo tudi, da ob naročilu navedete telefonsko številko na katero ste vedno dosegljivi (npr. vaš GSM), saj vas bodo v primeru da je paket večjih dimenzij, predhodno poklicali.

Za dostavo paketa ponavadi poskrbi Pošta Slovenije, večinoma naslednji delovni dan od dneva odpreme, vendar najkasneje v roku treh delovnih dni.
Ob odpremi pošiljke vam bomo poslali obvestilo, da smo artikle že poslali na vaš naslov.