Svetovanje Naročnikom zagotavljamo celovito podporo vsem informacijskim funkcijam in procesom.

Svetovanje

Vedno več podjetij se zaveda, da je prav njihova informacijska tehnologija ena od glavnih prednosti pred tekmeci. Še posebej očitno to postaja zdaj, ko je internet omogočil resnično neprekinjeno, globalno poslovanje.

Računalniki, uporabniški programi, operacijski sistemi, komunikacijska oprema in ostali deli vašega informacijskega sistema morajo stalno brezhibno delovati in zagotavljati nemoteno poslovanje. Z večjo uporabo računalniške tehnologije se povečuje tudi odvisnost podjetij od le.te. Vsaka napaka, ki oteži ali onemogoči delo, pomeni za podjetja izgubljeni denar. Daljša nedostopnost računalniških sistemov lahko celo resno ogrozi poslovanje podjetjaVendarle večina težav z računalniško opremo pri vsakdanjem delu ne povzroči nedelovanja celotnega informacijskega sistema. Povzroči pa vrsto manjših zastojev, odvečnih telefonskih klicev, vprašanj sodelavcem in zamud, ki povzročajo nepotrebne stroške in znižujejo produktivnost.

Cilj našega podjetja je, da stranki ponudimo racionalen in optimalen nakup v okviru potreb in zmožnosti, ter nudimo podporo ves čas uporabe kupljene opreme. S tem zgradimo in dolgoročno ohranimo zaupanje, saj se zavedamo, da je to ključnega pomena za dobro in uspešno sodelovanje in sam obstoj družbe.

Svetovanje pred nakupom opreme je popolnoma brezplačno za vse stranke, ne glede na velikost nakupa.

Strankam tudi pomagamo pri vsakodnevnih težavah z računalniško opremo.