Varovanje podatkov Naročnikom zagotavljamo celovito podporo vsem informacijskim funkcijam in procesom.

Varovanje podatkov

Vsi vaši osebni podatki, ki nam jih poste posredovali pri prijavi na e-novice ali ob prijavi v spletno trgovino, bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) Zavedamo se, da so osebni podatki naših uporabnikov eno izmed ključnih področij, zato mu posvečamo izredno skrb in pozornost in se zavedamo občutljivosti narave tega področja.

Uporaba podatkov

Vaše podatke bomo občasno uporabili, za obveščanje o pomembnejših spremembah, novih storitvah in posebnih ponudbah na naših spletnih straneh, za katere z gotovostjo trdimo, da za vas predstavljajo pomembne informacije. Različne e-izdaje vam bomo pošiljali zgolj v primeru, da se boste nanje naročili.

Piškotki so alfanumerični identifikatorji, ki jih vpišemo na trdi disk vašega računalnika. Uporabljamo jih izključno za vašo identifikacijo, tako da vam ni treba ponovno vnašati istih podatkov pri prijavi in uporabi storitev spletnih strani.

Vaše osebne podatke zbiramo in uporabljamo za potrebe izvedbe storitev teh spletnih strani, o čemer vas tudi jasno in nedvoumno obveščamo na teh spletnih straneh.

V nobenem primeru ne bomo predali vaših osebnih podatkov nepooblaščenim osebam. Dostavni službi (npr. Pošti Slovenije) bomo zaupali le uporabnikov naslov za dostavo. Z uporabnikom bomo stopili v stik prek sredstev komunikacije na daljavo.

Soglašanje s pravili

Z uporabo naših spletnih strani soglašate z objavljenimi Gigatron d.o.o. pravili. O spremembah pogojev in pravil vas bomo sproti obveščali na naših straneh.
Našo politiko varovanja vaših osebnih podatkov bomo v bodoče spreminjali glede na možne dopolnitve Zakona o varstvu osebnih podatkov.

Zbirni podatki bodo razkriti le in če je tako določeno z zakonom in v dobri veri, da je tovrstno dejanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov.