Plačilo Naročnikom zagotavljamo celovito podporo vsem informacijskim funkcijam in procesom.

Plačilo

Za vas smo pripravili več različnih načinov plačila. Vi boste izbrali najustreznejši način plačila v samem postopku nakupa blaga.

Plačilo z gotovino (po povzetju)

Naročeno blago plačate z gotovino, ob dostavi na vaš naslov ali na naslov, ki ste ga navedli ob naročilu. Pri izbiri plačila po povzetju vam bo Pošta Slovenije ob dostavi zaračunala tudi bančno provizijo za plačilo. Znesek provizije je odvisen od označenega zneska, in sicer: do 96,00 EUR znaša provizija 0,96 EUR nad 96,00 EUR do 501,00 EUR znaša provizija 1 % od vrednosti nad 501,00 EUR znaša provizija 5,01EUR.

Plačilo s plačilno kartico (na sedežu podjetja)

Naročeno blago lahko plačate tudi s plačilno kartico MasterCard, VISA, VISA-Electron, Maestro, Activa ali American Express. Pri tem ne bodo upoštevani popusti in tudi ne akcijski modeli.

Plačilo po predračunu

Pri izbiri plačila po predračunu (s splošno položnico) boste naročeno blago plačali s splošnim plačilnim nalogom BN-01. Plačilo lahko najlažje in najhitreje izvedete v vaši spletni banki (Klik, Abanet, Bank@Net ...),lahko pa tudi na katerikoli banki ali pošti v Sloveniji. Plačilo prosimo izvedite pred dostavo naročenega blaga. Vse potrebne podatke za plačilo po predračunu, kot tudi primer pravilno izpolnjenega plačilnega naloga BN-01, vam bomo ob potrditvi nakupa poslali na vaš email.